top of page

Malene

Styreleder

Mitt navn er Malene. Jeg ble født og bodde de første 8 årene av mitt liv på Dombås, Dovre kommune, før jeg flyttet nordover. Har bodd resten av livet i Bjerkvik, Narvik kommune – sett bort fra mine år på Høyskolen i Harstad. Jeg var ferdig utdannet i 2013 som Barnevernspedagog, og har siden da jobbet i den kommunale Barneavlastningen, på det kommunale Tildelingskontoret – og nå som koordinator for Fritid med Bistand (fritidskontakter). Jeg har også videreutdanning innenfor sexologi og funksjonshemming.

Mine dager er hektiske, som de fleste andre sine. Jeg er alenemor til mine to småtroll, Oliver og Aurora – begge på autismespekteret. Med fulltidsstilling i kommunen, ekstra oppfølging av mine to småtroll og egen business er det ikke mange timer igjen i døgnet til meg selv. Derimot bruker jeg mesteparten av fritiden min på Autisme: opplyse, bryte tabuer og myter, øke kunnskapen, skape forståelse og aksept i samfunnet samt finne et fellesskap med andre foreldre til autister, og autister selv.

Jeg startet min reise i Autismeforeldrene sommeren 2018, da som spaltist under utredningen til Aurora. Så ble jeg en del av admins høsten 2018. Resten har vært en reise uten like. Å bli kjent med så mange fantastiske mennesker, det å kunne hjelpe enda flere, det har vært helt fantastisk. Og jeg gleder meg til veien videre.

Malene

"Det går bra. Og går det til helvete så går det bra det og."

Untitled_Artwork 2.png

@malene.hjelle

Untitled_Artwork.png

@malene_nh

bottom of page