top of page

Kristin

Leder for markedsføring

Ei ung dame født og oppvokst på Hadeland, men nå bosatt på Sørlandet med min fine familie bestående av mann og to jenter. Hverdagen handler for det meste om å sjonglere mellom jobb som markedsfører, være mamma og ta vare på meg selv. Hvordan det gjøres, varierer fra dag til dag.

I 2014 fikk jeg min første datter. Hun skulle i senere tid vise seg å ha evnen til å lære meg mer om livet enn jeg trodde jeg skulle klare. Hun har åpnet øynene mine for en diagnose jeg så og si ikke kjente til. Nesten fire år gammel fikk hun diagnosen barneautisme, og noen måneder senere starter min reise med Autismeforeldrene.

Jeg startet å snappe for Autismeforeldrene i 2019, i søken etter informasjon og et nettverk som kunne gi meg følelsen av å ikke være ensom i en nokså ny og ukjent hverdag. Jeg har lært enormt mye av å være en del av denne gruppen. Jeg har også lært at det viktigste jeg kan gjøre, er å stole på meg selv og at det jeg og min mann gjør er det rette for vår datter. For selv om flere har lik diagnose som henne, finnes det bare en av henne og hun kjenner vi best.

Jeg var fast snapper en god stund, men valgte etterhvert å gi meg og fokusere mer på jobben bak. Jeg sitter nå i styret i organisasjonen Autismeforeldrene, og ønsker å bidra med økt bevissthet rundt autisme. I tillegg skal jeg bidra med kreativitet, nye produkter til nettbutikken og masse godt humør inn i organisasjonen. Mitt ønske er at vi i Autismeforeldrene skal bidra til at samfunnet kan være litt bedre for alle.

Kristin

"Mitt ønske er at vi i Autismeforeldrene skal bidra til at samfunnet kan være litt bedre for alle."

Untitled_Artwork 2.png

Untitled_Artwork.png

bottom of page