PERSONVERN OG INFORMASJONSKAPSLER
 

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan personopplysninger blir samlet inn og behandlet på autismeforeldrene.org.
Vi forteller også om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos, og din rett til å få denne informasjonen slettet. Autismeforeldrene er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger på autismeforeldrene.org. Autismeforeldrene vil aldri dele personopplysninger med andre, eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt i denne erklæringen.

 

Handel på autismeforeldrene.org

For å gjennomføre et kjøp, trenger vi navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse. Dette er nødvendig for å sende deg dine bestilte varer, og for å holde deg oppdatert om din levering.

Dersom du oppretter en kundeprofil lagres dine personopplysninger på din konto. Du kan selv endre dine opplysninger fra «min konto», eller be om at kontoen skal slettes. Dersom du gjennomfører et kjøp som gjest, vil personopplysningene kun lagres på din ordre.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring og håndtering av avgifter og eventuell retur. Historikken blir slettet automatisk etter ti år.

 

Sletting av personopplysninger

Autismeforeldrene vil slette dine personopplysninger når disse ikke lenger er nødvendig for tjenesten vi leverer til deg. Enkelte opplysninger er vi lovpålagt å oppbevare en viss tid av hensyn til regnskapslovgivningen.

Du kan til enhver tid be om å få innsikt i opplysningene vi har lagret om deg. Du kan også kreve opplysningene slettet. Dette gjøres ved å ta kontakt med oss, via vår kontaktinformasjon som du finner nederst på denne siden.

 

Dine rettigheter

Du har rett til å få oppgitt hvilke personopplysninger vi lagrer om deg, og hvordan disse opplysningene behandles. Du kan be om oppretting, sletting og begrensninger i behandling av disse opplysningene i henhold til personopplysningsloven.

Personopplysningene brukes på bakgrunn av og i tråd med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket.

Dersom du mener at Autismeforeldrene ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

 

Betalingskort

Når du betaler med kort på autismeforeldrene.org. vil betalingsopplysninger og kortopplysninger bli delt med vår betalingsleverandør og kortinnløser, Paypal, Vipps og/eller Stripe. Disse opplysningene blir kun brukt til å utføre en betaling.

 

INFORMASJONSKAPSLER

Informasjonskapsler er filer som plasseres på din enhet for å samle inn standard informasjon om den besøkende og bruk av nettsiden. De fleste av disse kapslene er nødvendig for at nettsiden skal fungere, og for at du skal kunne handle hos oss. autismeforeldrene.org bruker følgende tjenester informasjonskapsler:

 

Google analytics

Autismeforeldrene bruker Google Analytics til å analysere hvordan besøkende benytter nettsiden. Informasjonen som lagres er anonym, og kan f.eks. være antall sidevisninger, antall besøk osv. Hensikten er å øke brukervennlighet på nettsiden, og få et bilde av hva besøkende finner interessant. Informasjonen blir lagret hos Google.

 

Wix

Våre nettsider er bygget på Wix publiseringsløsning. Wix lagrer nødvendige informasjonskapsler, for at du skal kunne logge deg inn på din konto og gjennomføre et kjøp hos oss. Uten disse informasjonskapslene vil ikke siden fungere som den skal.

Annonsering på Facebook eller Google

Autismeforeldrene bruker informasjonskapsler fra Facebook og Google for å kunne gjennomføre målrettet annonsering på disse sidene, samt spore responsen av denne markedsføringen. Vi kan på denne måten også ekskludere annonser for brukere som vi ikke tror vil finne våre annonser relevant.

 

Deaktivere bruk av informasjonskapsler

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal lagres på din enhet, kan du deaktivere dette i nettleseren din. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at nettsiden ikke fungerer som den skal, og at du ikke vil få gjennomført ditt kjøp hos oss.

På nettvett.no finner du en veiledning i hvordan du stiller inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler

 

Endringer i personvernerklæringen

Autismeforeldrene forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Brukeren vil bli skriftlig informert om slike endringer gjennom våre tjenester.

 

Kontaktinformasjon:

Autismeforeldrene

E-post: autismeforeldrene@outlook.com

Postadresse:

Autismeforeldrene
c/o Malene Nyborg Hjelle
Håreks gate 26
8514 Narvik