top of page
BLI MEDLEM

Ved å bli medlem i vår organisasjon støtter du vårt arbeid med å spre kunnskap,

knuse myter og stigmaer og skape et mer tolerant samfunn for barna våre å vokse opp i.

Fyll ut skjemaet i bunnen av siden, for å melde deg inn.

Du behøver ikke ha et autistisk barn, eller være autist selv, for å bli medlem – vi blir veldig glade for alle støttemedlemsskap.

Som en frivillig organisasjon er vi helt avhengig av dere, våre fantastiske medlemmer, følgere og støttespillere. Uten dere hadde ikke vårt arbeid vært mulig! Takk til dere!

Medlemskap

Koster 150 kr i året.
Medlemskapet løper til det sies opp. Fakturering skjer årlig fra kjøpsdato.

Støttemedlemskap

Koster 150 kr i året.
Medlemskapet løper til det sies opp. Fakturering skjer årlig fra kjøpsdato.

Velges dette som alternativ vil man motta mindre informasjon fra oss. Medlemsfordelene er likevel de sammen. Om det er ønskelig å donere (og ikke motta noe informasjon) se under "donasjoner".

Medlemsfordeler

Alle medlemmer over 16 år får muligheten til å delta på årsmøter, har stemmerett og er valgbare til tillitsverv i foreningen. Medlemmer får også 15% avslag i nettbutikken og tilgang til gratis ressurser. Som fargeleggingsark og figurer til laminering.

Donasjoner

Vi setter stor pris på alle støttemedlemskap og donasjoner. Om man ønsker å støtte oss uten å være medlem kan en frivillig sum (minimum 10kr) doneres ved å bruke knappen under.

Alle bidrag hjelper, smått som stort.

Medlemskontigenten og donasjoner hjelper oss med å kunne gi enda mer tilbake til følgerne våre. Det dekker bl.a utgifter styret har i forbindelse med drift av nettside og nettbutikk og flere organisasjonsrelaterte utgifter. Etterhvert vil den også dekke reiser til aktuelle møter og godtgjørelse for særlig krevende arbeid.

Vi bruker Rubic som medlemsystem. Om skjemaet ikke fungerer, kan man besøke siden direkte her.

bottom of page